Ce este tokenizarea

10/02/2021

Tokenizarea este una dintre cele mai interesante implicații ale tehnologiei blockchain.
Acest proces promite să transforme societatea într-o viziune mai materialistă și mai comercializată, unde toată lumea se poate bucura și comercializa orice element bazat pe cerere și ofertă. < / puternic>

Chiar mai bine, tokenizarea blockchain poate fi aplicată la aproape orice. De la bunuri, proprietăți ale companiei, titluri, identități, case până la toate articolele care părăsesc linia de producție industrială. Practic, orice articol poate fi simbolizat.

Tokenizarea are mai multe avantaje:

Procesul de tokenizare are o serie de avantaje, printre care putem sublinia:

Vă permite să prezentați digital orice aspect al activității blockchain.
Permite trasabilitatea absolută pentru fiecare obiect sau material tokenizat.
Generează sisteme care pot fi ușor auditate în totalitate sau discriminatorii, facilitând această sarcină.
Creșteți transparența și securitatea sistemelor IT.
Deschide ușa către noi scheme, structuri de lucru și securitate în toate domeniile.
Descentralizează procesele interne ale sistemului tokenizat, oferind în cele din urmă mai mult control, confidențialitate și securitate.
Reduce costurile de operare . <> Tehnologia Blockchain deschide, fără îndoială, ușa posibilităților nesfârșite, care anterior erau dificile sau complexe de rezolvat. Această transformare a început în primul rând din punct de vedere economic și este încă în expansiune.
Potențialul tehnologiei blockchain și tokenizarea este enorm. Chiar și astăzi, nu ne putem imagina astfel de posibilități pentru un sistem descentralizat și sigur.